"Petra heeft ruim 20 jaar op de bus gereden"

“Bijna 20 jaar heb ik gewerkt als buschauffeur. Door een ongeluk kan ik aan een oog minder goed zien. Daardoor mocht ik opeens niet meer werken. Dat vond ik echt heel erg. Ik heb altijd genoten van mijn werk. Ik mis mijn werk en mijn collega’s. Het bedrijf voelt als familie. Ik moest,  tegen mijn zin in, opeens op zoek naar een andere baan.

Lees verder

 

"Joop werkte 30 jaar als communicatiemedewerker"

“Op een dag wilde ik wel eens iets anders. Ik was inmiddels wel 57, maar misschien kon ik toch nog een laatste keer op zoek gaan naar een andere baan. Waarschijnlijk zou dat de laatste stap in mijn loopbaan zijn.”

Lees verder

"Erik was laborant"

“Al meer dan 20 jaar werkte ik als laborant bij een groot, internationaal bedrijf. Ik had het al langere tijd niet meer naar mijn zin op mijn werk. Ook privé ging het niet goed met me. Het plezier in mijn werk werd daardoor nog minder.”

Lees verder

"Ellen deed altijd al de boekhouding"

“Na het afronden van de M.E.A.O. ben ik aan de slag gegaan als boekhoudkundig medewerker bij hetzelfde bedrijf waar mijn vader werkte. Inmiddels doe ik dit werk al 25 jaar en al langere tijd kan ik mijn draai niet meer vinden. Ik ben uitgekeken op dit werk, het inspireert gewoon niet meer.”

Lees verder